7632 Pécs, Teréz u. 11-13 (Római Udvar)

Kusinka Tamás
Telefon: 20 - 2329385
E-mail: tomzonetattoo@gmail.com

Nyitvatartás
Hétköznap: 11-19 óráig
Szombat: 11-16 óráig1973 -ban születtem Kárpátalján, Nagyszőlős nevű városban. Tehetségem a rajzoláshoz már egészen korán, gyermek korban megmutatkozott. Először az Ungvári, majd később a Pécsi Művészeti Szakközépiskolában végeztem a tanulmányaimat, ahol rajzot, festészetet, szobrászatot, kompozíciós készséget tanultam. A középiskola után a Pécsi Tudományegyetem Művészeti karának a hallgatója lettem és festőművész szakon folytattam a tanulmányaimat, melyet sikeresen el is végeztem. 1996 óta foglalkozom tetoválással. A kezdeti fogásokat Arany Zoltán (Gold) mutatta meg.

Stílusomat, technikai tudásomat azóta is folyamatosam csiszolgatom, fejlesztem. 2001-ben a Magyar Tetováló Szövetség okleveles és tanúsítvánnyal rendelkező tagja lettem. Munkáim rendszeresen a magyar Tattoo magazinban láthatóak. Vendégeimet, barátaimat és minden kedves érdeklődőt szeretettel várok a Pécsi TomZone Tattoo stúdióban!

Ui: Mindennek alapja a rajz és a rajztudás, egy tetoválás minősége is sokszor ettől függ!!! A részletek finom megjelenítése, a rajzhelyesség átsüt a munkák puszta látványa mögül…1973 -ban születtem Kárpátalján, Nagyszőlős nevű városban. Tehetségem a rajzoláshoz már egészen korán, gyermek korban megmutatkozott... Tovább »