7632 Pécs, Teréz u. 11-13 (Római Udvar)

Kusinka Tamás
Telefon: 20 - 2329385
E-mail: tomzonetattoo@gmail.com

Nyitvatartás
Hétköznap: 11-19 óráig
Szombat: 11-16 óráig  KELLEMES KARÁCSONYI ÃœNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!!!
2010. december 25.  

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN, EGÉSZSÉGBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!! MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT, BARÁTAIMAT, VENDÉGEIMET SZERETETTEL VÁROK TOVÁBBRA IS A SZOKÁSOS HELYEN 2011-BEN.


  www.tomzonetattoo.com
2010. október 18.  

Sziasztok!!! Elindult az új oldal. Fogyasszátok szeretettel! Napról- napra egyre több információ, kép lesz feltöltve, ja és az angol nyelvű változat is hamarosan jön!

Tom

  Visszaszámlálás!!!
2010. október 16.  

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy önálló lappal jelentkezik a tetoválásokkal foglakozó énem:-). A cím www.tomzonetattoo.com. Ezután minden tetoválással kapcsolatos hírt, dolgot, fotót stb itt találhatjátok meg. Indítás Október 18. Ja és készül az angol nyelvű oldal is. Mindkét oldalhoz tartozik majd egy új e-mail cím: tomzonetattoo@gmail.com. A QTOMI oldal olyan mindenes marad, lesz itt zene, rajz, képzőművészet, és egy kis tetoválás is. De az új oldal végre egy teljesen önálló tetkós lap! Egyszóval www.tomzonetattoo.com

  Változás!
2010. május 01.  

Hamarosan egy vadonatúj lappal és sok-sok új tetkóval, képpel, egyebekkel jelentkezem. A lap címe www.tomzonetattoo.com lesz és csak specifikusan a tetoválásra fog koncentrálódni, ez pedig megmarad vegyes lapnak. Részletek hamarosan!

  B. U. É. K. !!!
2008. december 31.  

Boldog új évet kívánok, minden kedves vendégemnek, barátomnak, ismerõsömnek... Legyen szerencsés, sikerekben, egészségben gazdag évünk! Béke!!!

  Tattoo Expo 2008!!!
2008. szeptember 22.  

Tattoo Expo 2008, Budapest!!! Sok sok résztvevõ, köztük TomZone Tattoo stand, egyéb standok, versenyek, koncertek, bemuttók...és még sok-sok érdekesség. Gyere el mindenképp!!!

  www.tomzonetattoo.com
2008. március 10.  

Hamarosan új honlappal jelentkezem, mely kizárólag a tetoválással, a testékszerekkel, és a TomZone Tattoo stúdióval fog foglalkozni. Így ez a lap inkább az egyébb tevékenységeimre fog koncentrálni. A galéria menüben azért továbbra is lesznek képek munkákról, csak sokkal összefoglalóbb jelleggel. Addig is fogadjátok a hét tetoválását, ami végre elkészült...

  TomZone Tattoo!
2008. január 23.  

Örömmel jelenthetem, hogy végre megnyíthatom a saját tetoválo szalonomat. Egy régi vágyam fog teljesülni ezzel. Természetesen egy megújult és minden szempontnak megfelelõ környezetben. Stúdiómban a legkorszerûbb eszközök állnak majd rendelkezésemre, amivel még magasabb szintre emelhetem a munkáim minõségét! Bõvíteni szeretném a szolgáltatásaimat is. A testékszer paletta is bõvülni fog. Lehetõség lesz három féle kategória közüli választásra, egyéni igény szerint. Szóval a jövõben továbbra is állok a vendégeim és a barátaim rendelkezésére. És egy dolgot ne feledjetek, nagyon fontos, hogy csak olyan studióban tetováltassatok amit kizárólag A MAGYAR TETOVÁLÓ SZ�?VETSÉG ajánl! Ezt a havonta megjelenõ TATTOO magazinból megtudhatjátok. Ugyanitt található a tanusítvánnyal rendelkezõ tagok listája is.

  A hét tetoválása!
2008. január 06.  

Végre elkészült Laci barátom tetoválása. Saját tervezés!!! Ezen a munkán már tetten érhetõek az új eszközök és anyagok széleskörû használata. És ez még csak a kezdet!...

  NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJ ÉVET MINDEN KEDVES BARÁTOMNAK ÉS VENDÉGEMNEK!!!
2007. december 23.  

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek aki rámbízta a testét és az általam készített mintát viseli majd egész élete folyamán. Remélem a jövõben is sokan keresnek majd meg azzal, hogy készitsem el a tetoválásukat...Szertném megköszönni a családom tagjainak, a barátaimnak és mindenkinek akivel kapcsolatban álltam és állok a mai napig. Legyen nagyon boldog ünnepetek és remélhetõleg sikeres következõ évetek...

Tomi

1973 -ban születtem Kárpátalján, Nagyszőlős nevű városban. Tehetségem a rajzoláshoz már egészen korán, gyermek korban megmutatkozott... Tovább »